Sobel Péter

Sobel Péter

alapító tulajdonos
Korner Gerald

Korner Gerald

tulajdonos

A hálózatról

Sikerünk kulcsa az együttműködés

Induláskor egy olyan hálózat kiépítése volt a célunk, amely az együttműködésen és a közös célok megvalósításán alapul úgy, hogy közben otthon érezzük magunkat és egyben magas színvonalon szolgáljuk ki ügyfeleinket.

Ingatlantanácsadók vagyunk, odafigyelésünkkel segítjük ügyfeleinket, akikkel igyekszünk személyes kapcsolatot ápolni, segíteni és támogatni őket az életük egyik fontos kérdésében. Visszatérő ügyfeleink száma igazolja, hogy ezt sikeresen tesszük.

Fontos számunkra hogy munkánkat magas szakmai színvonalon, elismerés mellett végezzük, küldetésünk, hogy az ingatlanszakma hírnevét emeljük és presztízsnek számítson, ha valaki ezt a hivatást választja.

Méretünk alapján elég nagyok vagyunk ahhoz, hogy minőségi portfolióval rendelkezzünk, viszont elég közvetlenek ahhoz, hogy a partnereink otthon érezzék magukat nálunk.

Családias, segítő közösségben dolgozunk, ahol örülünk egymás sikerének és támogatjuk egymást. Minden irodatulajdonos partnerünk véleménye fontos számunkra, ezért a döntéseinket közösen, demokratikus fórumon hozzuk.

Minden ingatlanirodával készek vagyunk az együttműködésre, bennük nem a konkurenciát látjuk, hanem az ügyfél elégedettsége számunkra a legfontosabb.